Fejlfinding af problemer med afspilning af video

Mange faktorer kan påvirke videoafspilning, herunder nogle der vedrører din computer eller enhed.
Hvis du ikke får den bedste oplevelse, kan du prøve disse enkle rettelser.

Skift til “Auto” i kvalitetsmenuen, hvis tilgængelig .
Auto-indstillingen tilpasser automatisk til den bedste kvalitet af video til din nuværende internetforbindelse og proceshastighed. Vi anbefaler at bruge denne standardindstilling for at undgå forsinkelser i bufferen. (Hvis “Auto” ikke er tilgængelig, skift til en af ​​de lavere kvalitetsindstillinger.)

Genstart din router eller modem
Nulstilling af din router eller modem kan hjælpe med at opdatere din forbindelse og forbedre afspilningsydelsen. Prøv at afbryde eller udføre en genstart.

Opdater din browser
Browser software bliver konstant forbedret på. Sørg for at du bruger den nyeste version af din browser til højeste ydeevne.

Luk overskydende browser faner, applikationer og browserudvidelser.
At have mange applikationer åbne kan gøre at alt kører langsommere, herunder videoafspilning. Sørg for, at du lukker eller programmer helt, i stedet for kun at minimere deres vinduer.

Ryd din browserens cache
Selvom dette måske lyder simpelt, kan opfriskning af din cache hjælpe med mange forskellige problemer, herunder afspilning.

Sluk for andre enheder, der er tilsluttet dit netværk
Hvis du har adgang til et delt netværk, der bruges af flere brugere eller enheder, vil den båndbredde, som din internetudbyder levere, blive delt. Dette kan resultere i langsommere hastigheder på din enhed.

Deaktiver / Aktiver hardware acceleration
Hardware acceleration gør ressource-sultne operationer kører mere effektivt, men nogle gange virker det ikke godt med ældre grafikkort. Prøv at deaktivere eller aktivere denne indstilling i dine browserindstillinger.

Forsæt indkøb